Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Taxizás árak – mégis mennyi az annyi? ​​​​​​​

Amikor az ember taxizni szeretne, felmerül benne a teljesen jogos kérdés: mégis mennyibe kerül a taxizás manapság? Milyen árakra számíthatunk? Hiszen, nem mindegy, hogy egy családi kiruccanás alkalmával, vagy amikor a haverokkal elmegyünk valahová, milyen számlát fognak nekünk benyújtani.

Rövid összefoglalónkban a taxizás árakról szeretnénk beszélni, valamint arról, hogy mennyibe kerül ez a szolgáltatás manapság.

Mennyibe kerül egy taxi kilométer díjon számolva?

Az ár több mindentől függhet. Például attól is, hogy melyik városban vagyunk: Pesten nyilván magasabbak az árak, mint mondjuk egy kisvárosban, habár ez minden szektorban ugyanúgy igaz.

Az autó kényelmétől és a taxitársaság ismertségétől is függ, hogy pontosan milyen árra számíthatunk a végén.

Általában elmondható, hogy 3-4-500 Ft a kilométerdíja ezeknek az autóknak, ami azért viszonylag kedvező árszabásnak minősül. Egy belvárosi kocsizás tehát körülbelül 3-4000 Ft-ba kerül. De lehet ennél drágább és olcsóbb is a szolgáltatás, akár az is számíthat, hogy van-e mondjuk állat a fedélzeten.

Mit kaphatunk a fizetett pénzünkért?

Kiemelkedő kényelmet és számtalan, egyéb extrát – amiről nem is gondolnánk elsőre, hogy ezek tényleg extraként fognak megjelenni előttünk. Könnyedén előfordulhat, hogy a befizetett pénzünk ellenében még ajándék cukrot is fogunk kapni a sofőrtől – ahogyan ez jellemzi a Demo Taxit.

Miért igazán jó ötlet taxival utazni?

Senki nem állította, hogy taxival utazni mindenképp jó ötlet, vagy éppen jó döntés lenne. Hiszen könnyedén lehetséges vagy elképzelhető, hogy azok az emberek, akik taxival mennek mindenhova, egy idő után nagyon kifogynak anyagilag.

Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy csak azokon az alkalmakon utazzunk taxival, amikor tényleg a legfontosabba komfort és az ünnepélyesség. Például, egy üzleti út alkalmával nagyon sokat dobhat a megjelenésünkön és a presztízsünkön, hogy egy luxus taxi autóból szállunk ki – különösen üzleti utak alkalmával van ez így.

 

Tovább

Mi az előnye egy igazán jó használt laptopnak?

A használtlaptop-kereskedők tudnának mesélni arról, hogy hány olyan ügyfelük volt, akiknek az első kérdésük ez volt: mennyi ideig fog a gép működni? A kérdés teljesen jogos. Nagyon sok emberben egyfajta negatív sztereotípiaként él az alábbi kijelentés: a használt laptop, és PC szinte azonnal tönkre fog menni, ha megvesszük. Igaz ez? Mennyi igazság van ebben?  

A válasz az, hogy teljes mértékben szalonfüggő. Nagyon ritka azonban az a számítógép, melyet direkt úgy akarnának rásózni az emberre, hogy az jó eséllyel hamar hasznavehetetlenné válna, hiszen ez által az üzlet is rossz hírbe kerülne. Vannak olyan használt laptopokat áruló szervízek, melyek tényleg csupán 1 hónap garanciát nyújtanak a termékeikre, azonban azok a boltok, melyek akár 1 év garanciát is adnak, garantáltan príma minőséget nyújtanak. Ne féljünk hát, hogy a laptopunk az olcsó ár ellenére azonnal tönkremegy majd. Általában valamennyivel rövidebb az élettartamuk, mint egy új gépnek, hiszen már használták, de ne aggódjunk: évekig használhatjuk majd a számítógépet később is.

Mennyibe kerül egy laptop használtan?

Az árat az igények alapján lehet kiszámítani. Milyen teljesítményre lenne szükségünk? Ezt elsősorban az határozza meg, hogy mire akarod használni a gépet. Ha érdekel a szimuláció vagy a videószerkesztés, szükséged lehet egy bivalyerős gépre. Ha csak böngészni szeretnél rajta, vagy filmet szeretnél nézni, akkor valószínűleg egy gyengébb teljesítményű számítógép lesz a megfelelő. Ha bizonytalan vagy a kérdésben, kérd ki egy szakértő tanácsát. A használt laptop ára általában 50 000 és 300 000 forint között mozog, míg egy új gép ára 170 és 900 000 forint közé esik. Ebből érezhető, hogy jelentős árkülönbség van.

Mennyit használták előttünk a megvásárolt laptopot?

Ez természetesen az adott terméktől függ. Vannak olyan számítógépek, melyeket akár évekig is, vannak olyanok, melyeket csupán pár hónapig. Ez az adatot általában fel szokták tüntetni a konkrét gépen, így azonnal láthatjuk, hogy a számítógép mennyit volt használva előtte. Általában azokat a gépeket érdemes megvenni, amelyeket 1 éven keresztül használtak előtte, hiszen ezek biztosan jól le vannak tesztelve. A pár hónapig használt gépek vásárlása kicsit rizikósabb lehet. 

Igazából rosszabbak a használt laptopok?

A legtöbb ember nem válaszol erre a kérdésre használt laptop vásárlása után. Miért? Mivel a remek garanciális feltételek mellett a laptop teljes tönkremenetelének esélye elhanyagolható. A legtöbb vásárló ezt kiváló döntésnek tartja - nagyjából ugyanazt a minőséget kapják az adott ár töredékéért.

Gyakori az elégedettségi garancia a használt termékekre?

Általában a legjobb kiskereskedők elégedettségi garanciát nyújtanak termékeikre. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszik a termék, akkor azt egy bizonyos időre vissza lehet küldeni a szervizközpontba, ez esetben természetesen a pénzt vissza is adják az ügyfélnek. Ugyanígy van elégedettségi garancia például használt számítógépek esetén is

Mennyi garancia jár általában egy használt laptopra?

Mindig attól függ, hogy melyik boltban vásárlunk, és milyen terméket választunk. Van, ahol csak néhány hét garanciát adnak, és van, ahol egy év garanciára számíthatunk. Rendelés esetén a garancia gyakran felár ellenében meghosszabbítható.

Melyek a kereskedelmi forgalomban kapható laptopmárkák?

Ma már sokféle márka létezik; Ugyanez vonatkozik a laptopokra is. Talán nem mindenki tudja könnyen megkülönböztetni őket, ezért ezt a rövid listát itt szerettük volna közzétenni.

Dell laptop. A Dell laptopok remek minőségűek! A Texasi Egyetem egyik hallgatója 1984-ben alapította a céget, majd IBM-kompatibilis számítógépek értékesítésébe kezdett. Világhírűek lettek az elmúlt évtizedekben.

Lenovo laptop. A Lenovo Group Limited által gyártott laptopok már 1981 -ben piacra kerültek, és azóta sok változáson és fejlesztésen mentek keresztül. A kompakt és strapabíró számítógépek rendkívül tartósak és népszerűek.

Fujitsu laptop. A vállalat már az 1935-ös években is létezett, eleinte nem ezzel foglalkoztak, később lett a laptop gyártás a fő profiljuk. A 2000-es évek elején váltak nagyon ismertté.

HP Laptop. A HP (Hewlett-Packard) nem csupán a laptopgyártásban számít hihetetlenül ismertnek, hanem a nyomtatógyártásban is. Ma már a legnagyobb ismert IT vállalat világszerte. Kezdetben nem a laptopgyártás adta a fő profiljukat, mára viszont erről igazán híresek.

Kiegészítőkből tényleg kaphatunk olyan jókat egy használt laptop esetén?  

Alapvetően igen. A használt laptopoknál is ugyanúgy lehetőség van a különféle bővítések alkalmazására, mint ahogy ezt egy vadonatúj számítógép vásárlásakor is meg lehet tenni. Szükséged lenne nagyobb teljesítményre, mondjuk 16 GB RAM-ra? Ez ugyanúgy megoldható a legtöbb esetben. De lehet bővíteni az SSD, vagy HHD kapacitását is. Lehet vásárolni extra billentyűzetet, egy szóval: minden, amit csak el tudunk képzelni.

Mi alapján válasszunk?

Egy laikus, aki vásárolni készül, nem tudja eldönteni, mi lenne számára a legjobb megoldás. Valójában milyen teljesítményre kell számolnunk? Mennyire fontos, hogy a gép ütős és strapabíró legyen? Meddig szeretnéd használni a laptopot? Mennyire bízunk a márkában és a forgalmazóban, milyen garanciális feltételeket szeretnénk? Ezek kivétel nélkül fontos tényezők. Ha laptopot vásárolsz, az ára valószínűleg a legkevésbé fontos tényező. Végül is éveken át fogsz dolgozni ezzel a géppel.

Összefoglalás

A laptop kiválasztása soha nem volt egyszerű. Az ár, a minőség, az ár-érték arány olyan szempontok, amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni. Ne feledd: a laptop vásárlás nem jár igazi kockázatokkal, ha megbízható helyről vásárolsz. Ne félj hát belevágni!

Tovább

Érdemes ma webdesignerként dolgozni?

Sokan azt mondják, hogy a webdesigner szakma haldoklik, még ezt is gyakran hallhatják azok, akik valóban meg akarnak élni a webdesignból, vagy pénzt keresnek belőle. Igaz ez vagy sem? Miképp lehet kideríteni az igazságot a webdesign szakmáról? Mennnyire érdemes kipróbálni és mennyire nem? Nyereséges egyáltalán? Ha igen, tudunk-e ebből megélni?

Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni. Sok szempont és megfontolás határozza meg a webdesigner fizetését, és mindegyikre választ kapni nem olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Ezért érdekes lehet, ha közelebbről szemügyre vesszük a témát különböző szögekből is.

Mit kell tennie egy web dizájnernek?

A szép, dizájnos és igényes felhasználói felületek tervezésén túl feladata egy web designernek az is, hogy olyan honlapokat építsen, melyek képesek eladni, és amelyek ténylegesen használhatók, és hasznosíthatók, ha eladni szeretnénk valamit. Tudnia kell WordPress honlapokat készíteni, és azokat megfelelően stilizálni. 

Egy web designer képes arra, hogy úgy hozza létre a felületeket, hogy azok ténylegesen átláthatók és ergonómikusak legyenek, és hogy megfelelően vezessék a felhasználókat. Ez a legjobb designerek egyik ismérve, melyet nem mindenki volt képes elsajátítani.

Mennyi idő alatt válik valaki szakmabelivé?

A webdesigner szakma eleve összetett és változatos. Nem fogsz azonnal eredményt elérni, sok tanulás, kitartás és elhatározás kell ahhoz, hogy a későbbiekben valóban sikeres lehess a szakmádban. A legtöbb embernek 7–13 hónapos tanulásra van szüksége ahhoz, hogy munkát találjon és sikeres legyen a piacon.

Mik az igazi előnyei a web designer szakmának?

Íme néhány fontos érv a webdesigner szakma előnyeiről és hátrányairól.

Otthonról dolgozhatsz. Mindenki szeret otthonról dolgozni, mert így teljesen megoldhatod a rugalmas időbeosztást, és nem is veszítesz el sok felesleges időt útközben.

Jó fizetés. Vállalkozóként szinte mindenki jól keres, és ez alól nincs igazán kivétel. Még egy középszerű vállalkozó is több pénzt tehet zsebre, mint egy alkalmazott, egy igazán jó pedig akár milliókat kereshet.

Nincs fizetett szabadság. Ha nem dolgozol, akkor nem lesz miből lakást és lakbért, rezsit fizetni, vagy miből élelmiszert venni. Ügyeljünk hát arra, hogy mindig tervezzünk előre a szabadidőnkkel.

Alacsony nyugdíjjárulék. Ha egész életünkben web designer munkákból akarunk megélni, akkor számolhatunk azzal, hogy alacsonyabb lesz a nyugdíj, mert vállalkozók vagyunk.

Mennyire változatos ez a szakma?

A webdesigner szakma sokszínű, talán az egyik legváltozatosabb mind közül. A legtöbb szakma ehhez képest sötét és érdektelen, ezért fontos, hogy a lehető legboldogabban dolgozzunk, mert csak rosszabbul járhatunk.

Szükséged van magas szintű grafikai készségekre is?

Ehhez a munkához kell valamilyen szintű grafikai tudás, nem árt, ha tisztában vagyunk például a Photoshop alapjaival. Azonban ne gondoljuk azt, hogy magasszintű grafikai munkára is szükség lesz majd, hiszen a grafikus szakma mást takar igazából.

Érdemes megtanulni alapszinten kezelni a Photoshopot, és az Illustratort, de ennél többre igazán nem lesz szükségünk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk a munkánkban, legalábbis a legtöbb esetben.

Szükséges-e magas szintű programozói tudás?

Nem szükséges, hogy magas szintű programozói tudást szedj magadra, hiszen elsősorban nem programkódokkal fogsz dolgozni. Alap szinten érdemes lehet megtanulni a PHP, vagy a JavaScript nyelveket is, hogy legalább megértsd a lényegét ezeknek. 

Miképp néz ki a tanfolyam?

A webdesign tanfolyamok között szerepelnek azok is, amelyeket "élő" osztályteremben tanítanak, de ez kevésbé gyakori. A legtöbb esetben a képzés online is elvégezhető, közel 100%-ban, mivel ez sokkal hatékonyabb és gyorsabb is. Ezért zajlik ma a képzés nagy része, hogy mindenki a saját tempójában fejlődhessen, okulhasson és tanulhasson, amit nem szabad megvetni.

Mennyit lehet web designerként keresni?

Minden attól függ, hogy az ember, milyen szinten áll, és hogy miképpen tudja eladni magát, és a tudását az ügyfelei felé. Vannak emberek, akik sokkal jobban keresnek, mint mások, hiszen jobb érzékük van a munkához, és tehetségesebbek, de vannak olyanok is, akik nagyjából átlag keresetet tudhatnak a magukénak.

Mindenki vállalkozó ebben a szakmában?

Sok ember megkérdezi magától, hogy vajon neki is vállalkozóként kell-e majd dolgoznia, ha web designerként szeretne munkát vállalni. Ez egyáltalán nem vehető biztosra, hiszen nagyobb cégek akár teljes állású designereket is keresnek.

De a legtöbb ember egyébként is vállalkozói státuszban dolgozik, és ez a magas adózási lehetőség miatt van.

Miképp találhatunk munkát magunknak?

Munkát találni web designerként sokféleképp lehet. Az egyik célszerű lehetőség erre, hogy marketing ügynökségekhez próbáljunk meg pályázni, és próbáljunk meg alvállalkozóként munkát találni magunknak. Egy másik lehetséges módszer, hogy próbálunk meg hirdetéseket feladni a Google AdWords rendszerében, vagy akár a Facebookon.

Milyen idősen kezdhetjük el a tanulást?

Hány évesen lehet elkezdeni a webdesigner szakmát? Sokan azt hiszik, hogy ez csak a fiatalok szakmája, de ez hatalmas tévedés, hiszen bárki elkezdheti, akár még 50 évesen is, és csinálhat ebből pénzt, ha szeretne. Nincsenek korlátok, az egyetlen dolog, ami fontos, az elhivatottság és önálló tanulási képesség.

Mi a jobb? A külföldi, vagy a hazai tanfolyamok?

A külföldi tanfolyamok nagyon jó minőségűek, és talán senki sem próbált erről beszélni. Ilyenek a nemzeti tanfolyamok, melyek azonos minőséget kínálnak? Jó kérdés. A magyar programok a legtöbb szakértő szerint ugyanolyan jó minőségűek, és ez nem hibás elgondolás, hiszen mindegyikük kiválóra tervezte programjait. A hazaiak közül a www.modernwebdesigntanfolyam.hu-t tudnánk kiemelni. 

Tovább

Az étrend-kiegészítők előnyei és hátrányai – egy teljes összefoglalóval

Ma már nem csupán az élsportolók, hanem az átlagsportolók is elismerik annak a fontosságát, hogy mennyire elengedhetetlen a sikerhez a megfelelő étrend. Igazán egészségesnek és fittnek lenni megfelelő táplálékok nélkül nem igazán lehet, de kiemelten igaz ez a sportolói életre, és az ott elért teljesítményekre. De mégis hol kaphatunk igazán jó minőségű étrendkiegészítőket?

Az étrendkiegészítő webshopok kifejezetten a sportolói étrend kialakítását szolgálják, de nem csupán sportolók vásárolhatnak innen: gyakorlatilag mindenki, aki szeretne igazán minőségi tápanyagokat a szervezetébe bejuttatni. Elképesztő mennyiségben kaphatunk különféle fehérjéket, vegán ételeket, vagy éppen sportitalokat, és a felsorolás még korántsem teljes.

Milyen típusú étrendkiegészítők vannak?

Nagyon nehéz lenne teljes listát írni, olyan nagy a választék, ezért csak röviden mutatjuk be a legelterjedtebb termékeket.

Sportitalok. A legtöbb webáruházban nem lehet konkrét italt vásárolni, hanem inkább porított szert, amiből a tasakon leírt utasításokat követve néhány perc alatt finom és értékes ital készíthető. Általában magas a szénhidráttartalmuk, ami növeli az állóképességet.

Kulacsok. Bárhonnan vásárolhatsz különféle palackokat, sok webáruház árul is, de a legjobb minőséget továbbra is a sporttáplálék-kiegészítő webáruházakban kaphatod meg, mind esztétikailag, mind megfizethetőségi szempontból.

Doppingmentes termékek. Sok sportoló szeretne eredményeket elérni a versenyen, de még mindig tart attól, hogy doppingolás miatt kizárják őket. Ezért nagyon fontos, hogy lehetőség szerint doppingmentes termékeket vásároljunk.

Kreatin és kollagén. A gyenge izomregeneráció minden sportoló számára rémálom. Mindenki szereti, ha rendszeres edzést végezhet anélkül, hogy később kimerültnek érezné magát, vagy fájdalmat érezne a végtagjaiban. Ebben segítenek az aminosavak vagy a kollagén.

Vegán termékek. Sokan azt gondolják, hogy egy vegán étrend, még a hagyományos étrendnél is jobb, ezt nehéz megállapítani, de jó eredményeket egyetlen vegán sportoló sem érhet el ezek nélkül a termékek nélkül! Ezek a kiegészítők 100%-ban vegánok.

Fehérje szeletek. Minden sportoló imádja a megfelelő proteinmennyiséget a szervezetébe egy finom desszert formájában bevinni, mely gyakorlatilag minden üzletben kapható. 

Regeneráló termékek. Sokszor úgy érzed, hogy egy edzés után kimerült vagy, és nem tudod, mit csinálj... Ez az az időszak, amikor szükséged lesz egy jó felépülésre. Általában gyorsan visszaállítják a vércukorszintet, és elősegítik a folyamatos szénhidrátellátást.

Hol vásárolhatsz étrend-kiegészítőt sportolóként?

Még mindig nagyon kevés helyen lehet kapni nagyon jó minőségű hasonló termékeket. A felszereltebb edzőtermekben kisebb választékra lehet számítani, de például kisboltokban, nagyvárosokban is lehet kapni fehérjeszeletet.

Hazánkban leginkább webáruházaktól éri meg rendelni, hiszen itt külföldi minőséget kaphatunk magyar kereskedőktől. Hatalmas kínálat és kiváló minőség, ráadásul kedvezményes árakon.

Milyen áron juthatunk hozzá ezekhez a termékekhez?

Természetesen az ár függ a márkától, minőségtől és mennyiségtől is. Egy olcsóbb sportital keverék már kapható 400 Ft-tól is, míg egy igazán jó minőségű, nagyobb kiszerelés kerülhet akár ennek százszorosába is. A proteinszeletek sem olcsók, darabáruk 500-800 Ft körül mozog.

Csak az élsportolóknak van erre pénze?

Alacsonyabb fizetési sáv mellett is bárki megengedheti magának, hogy hasonló étrend-kiegészítőket szedjen, mert azoknak sincs horribilis ára. Ha minden hónapban lemondunk egy éttermi estéről, gond nélkül megvásárolhatjuk ezeket a kiegészítőket.

Jobb megvenni őket, mint a hagyományos ételeket?

Nekünk az az egyértelmű meglátásunk, hogy mindenképp, hiszen ezek nem csupán reform élelmiszerek, hanem speciális minőségű, magas színvonalú gyártási technikákkal készített termékek. Ebből kifolyólag jobban megéri őket vásárolni.

Csak élsportolóknak érdemes extra étrendkiegészíőket venni?

Egyáltalán nem! Rengetegen vásárolnak ilyen webáruházakból és szaküzletekből, még annak ellenére is, hogy nem olcsó a legtöbb ilyen termék, általában drágább, mint a reform élelmiszerek. Ennek az az oka, hogy rendkívül egészségesek, és nagyon jó hatással vannak az anyagcserére, valamint a szervezetünkre.

Végszó

Átlagemberként ma is rendkívül fontos a sporthoz való helyes hozzáállás. Ne feltételezd, hogy a futás, az úszás vagy a kosárlabdázók valóban kivételes eredményeket érhetnek el ezek nélkül.

 

Tovább

Mire jó az okosotthon és az okos gyógyászat?​​​​​​​

Az emberi egészség olyan, mint egy kincs. Mindenki egészséges akar lenni, és egyre többen ismerik fel egészségünk megőrzésének fontosságát. Sokat tehetünk ezért, rendszeresen kirándulhatunk, vitaminokat szedhetünk, de jogos a kérdés: mit tehetünk még ezen felül?

Milyen előnyei vannak az intelligens otthoni gyógymódoknak?

Az okosotthon termékek használatának egyik fő szempontja, hogy folyamatosan nyomon tudjuk követni és analizálhatjuk a különböző egészségügyi paramétereink alakulását. Előfordulhat, hogy először nem tudjuk, hogy lázasak vagyunk-e, vagy mennyi a vérnyomásunk.

Az egyik legnagyobb előny, hogy nem kell állandóan magánorvoshoz járnunk, hogy megítéljük tevékenységünket. Persze nem azt mondjuk, hogy általában feleslegesen megyünk magánorvoshoz, mert ez nem igaz.

Mik azok az intelligens orvosi eszközök? Néhány példa!

Gyakorlatilag számtalan okoseszköz létezik, ha mindet fel akarjuk sorolni, akkor cikkünkben egy több mint 1000 tételből álló listát kellene bemutatnunk, így csak néhányat mutatunk meg, a hatás kedvéért. Mindezen termékeket megtalálhatják a SmartMedical gyógyászati segédeszköz webáruházban

A Viatom AirBP2 egy kiváló vérnyomásmérő készülék, amellyel nagyon egyszerűen és pontosan tudjuk meghatározni vérnyomásunkat.

Az iHealth Wave AM4 ideális távolságméréshez úszás vagy futás közben. Vízálló eszköz lévén még attól sem kell tartanunk, hogy könnyen tönkremegy, ez az eszköz hosszú évekig használható lesz.

Például a Viatom AirBP2 vérnyomásmérő EKG funkcióval rendelkezik, és akár pulzusszám mérésére is tökéletes lehet.

Az Accapi vállrögzítő készülék remekül képes rögzíteni a vállainkat annak érdekében, hogy a tartásunk tényleg a lehető legkényelmesebb legyen.

Az iHealth PT2L arra való, hogy érintés nélkül megmérjük a hőnket.

Az ágykapaszkodók szintén az okosotthon témakörbe tartoznak, arra használhatók, hogy egy erre magától nehezen képes személy sokkal könnyebben fel tudjon ülni az ágyon. Az okos gyógyászat piacán rengeteg olyan termék kapható, amely ezt segíti elő.

Egy kisgyerek számára nagyon fontos, hogy megtanuljon mozogni, megfelelően ülni és járni – az okosotthon termékek ezt is támogatják. Remek példa erre a NIMBO járókeret, mely a gyerekek helyes ülését segíti elő.

Gyermekek és csecsemők számára alkalmas termékek. Gyakorlatilag számtalan olyan eszközt lehet megvásárolni a különböző üzletekben, amelyek még a gyerekekre is veszélyesek. Érdemes olyan eszközöket vásárolni, amelyek a lehető legmagasabb szintű ergonómiát nyújtják. A BANZ kulacs nem csak cumisüveg, hanem labdajáték is.

Mennyi az okosotthon termékek piaci ára idehaza?

Minden termék egyedi árat határoz meg, attól függően, hogy mit tud, és mily módon tudja használni. Vannak szinte univerzális, bármire használható eszközök, százezrekbe kerülnek, és vannak konkrétabb, egyszerűbb termékek is, amelyek 5-6000 Ft körül kaphatók.

Ha vásárolni szeretnénk, általában webáruházakból rendelhetünk. Magyarországon például a SmartMedical az okosotthon termékek egyik legnagyobb forgalmazója, ahol kiemelt figyelmet fordítanak vásárlóik igényeire és a termékek minőségére.

Sokan úgy gondolják, hogy ezek olyannyira modern termékek, hogy egy hétköznapi ember nem is engedhetné meg maguknak őket – a pénztárcánkra hivatkozva.

Természetesen igen, a COVID19 idején lehetett, és valóban, ez idő alatt ezek a termékek rendkívül népszerűvé váltak, ahogy az emberek felismerték az egészség fontosságát.

A koronavírus idején is érdemes ilyeneket venni?

Természetesen igen, a COVID19 ideje alatt is lehet, sőt, pont ebben az időszakban lettek ezek a termékek rendkívül népszerűek, mikor az emberek rádöbbentek arra, hogy mennyire fontos a jó egészség.

Összefoglalás

Egyre többen szavaznak az okosgyógyászatra azért, mert annak rendkívüli hatékonysága közismert. Számos különböző eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek segítségével mérhetjük az egészségünket jellemző különböző paramétereket. Mindenképpen gondold meg kétszer is, ha hogy meg szeretnéd-e vásárolni ezeket, vagy sem.

Tovább
123
»

eszti12

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek