A műkörmös élet bizony nem egyszerű. Vállalkozóként rendszeresen meg kell küzdenünk a szépségszalonunkba toppanó emberek különféle igényeivel: de még ezzel együtt is kijelenthető, hogy kiváló alapanyagok nélkül – kizárólag a szaktudásunkra alapozva – nem érhetünk el igazán jó eredményeket. Sem hivatásos körmösként, sem hobbitevékenységként.

Mi az a 3 legfontosabb olyan kellék, amire biztos, hogy szükségünk lesz? Cikkünkben ezeket szereténk összeszedni, egy külön bónusszal kiegészítve.

A 3 kihagyhatatlan elem

UV lámpa – ez valójában egy alapkellék, szinte minden körmös rendelkezik vele. De nagyon fontos, hogy jól válasszunk, hiszen ez felel azért, hogy a körömlakk gyorsan megszáradjon.

Csillámporok – nagyon sokan elfelejtik, hogy ez milyen csillogást és pluszt adhat az eredeti munkához, ráadásul könnyű használni, és rendkívül olcsó. A körömmunkák egyik alapvető kelléke lehet a csillámpor, már ha profi szintben gondolkodunk.

Körömnyomda – a körmünkön különleges mintákat szeretnénk látni, igaz-e? De ezt mégis, hogy lehetne elérni? Hacsak nem vagyunk kivételes művészi képességekkel ellátott személyek, és nincs sok időnk, akkor egyetlen megoldás létezik: ez pedig a körömnyomda használata.

A plusz elem, ami nem maradhat el

A műköröm csiszológép jelentőségét, fontosságát sokan egész egyszerűen alábecsülik. Ennek az az oka, hogy az utólagos köröm formacsiszolás ezzel érhető el mesterien. Felejtsük el a különféle műhelytrükköket, amikkel csak az időnk fog elmenni feleslegesen, ráadásul kudarcos eredményekkel.

Mi adhat még szépséget?

Véleményünk szerint a szempilla az, amire igazán oda kell figyelni még a körmön kívül egy magára adó nőnek. Ebben teljesedik ki a feminizmus.