Férfiként nagyon nem mindegy, hogy milyen pénztárcánk van. Ez az egyik olyan társadalmi presztízsjegy, mint ahogy például az is, hogy milyen márkájú az autónk. Egy ismerősi, baráti társaságban ez lesz az egyik olyan szimbólum, ami alapján elsősorban meg fognak ítélni minket a környezetünkben élő emberek.

Milyen tárcákat lehet kapni online rendelésre?

Rengeteg olyan különböző, különféle szempont van, ami szerint a pénztárcákat lehet csoportosítani. Nem könnyű mindet sorra venni, de megpróbáljuk!

Férfi termékek – a férfiaknak készített termékek szabása egész egyszerűen más. Máshogy néznek ki, más a kialakításuk, küllemük, jellemük, picit durvább termékek.

Női termékek – a nőknek készített tárcákon érezhető a nőiesség kisugárzása. Szépség, igényesség, nőiesség, határtalanság – ahogy minden egyéb, másik, számukra készített iparcikkből is ez árad.

Tárcák gyerekeknek – a gyerektárcák általában kisebbek, kevesebb belső rekesszel rendelkeznek, és sokszor gyerekmintázatok (unikornis, pónis) jelenik meg rajtuk.

Milyen márkákat lehet kapni a hazai piacon?

A Fairy és Giudi márkák közismertek a szépségükről, és pontos szabásukról. A Jennifer Jones az egyik legismertebb női tárca márka. Rendkívüli esztétikum és szépség, összetettség és komplexitás jellemzi.

Igazából nem is a márka számít. Tetszik nekünk, vagy nem tetszik? Ez az egyetlen olyan szempont és tényező, amelyet mérlegelnünk kell, ehhez azonban nem szükséges különösebb márkaismeret és tudás. Ehhez egyszerű, józan emberi megfontolásra lehet szükség.

Nincs tehát más dolgunk, minthogy ellátogassunk egy nekünk tetsző üzletbe, és ott a legjobb döntéseket hozzuk meg, akár látszatra, tetszetre. Ez a vásárlás igazi titka!